Kinnekulle 4 maj

Vi tar en sväng till Kinnekulle för lite natur och kultur. Några av de ställen vi kan tänkas stanna till vid är Västerplana storäng, Martorpsfallen och Husaby med medeltiskyrka, kungsgåren och Lasse i bergets grotta. Eftersom det samtidigt är en konstvandring ( https://motesplatskinnekulle.se/varrundan/ ) så får vi anpassa oss lite beroende på hur mycket folk det kan vara på de olika ställena. Vi träffas i Lerum vid P-huset kl 8 på morgonen och åker hem när vi tröttnat på Kinnekulle. Ni som vill åka med skriver det i kommentar nedan, likaså med frågor och förslag. Eller tar kontakt med david.h.lindblad@gmail.com

_asset.jpeg
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon
Lerumlogo_stå_liten_max30mm_cmyk_pos.jpg
Ahlsens_foto_4f.jpg
LE_logo-payoff_2020_RGB_orange.jpg
Evolution shop med byline.jpg
© Rättigheterna till samtliga bilder på hemsidan tillhör respektive fotograf. All kopiering av bilder utan fotografens samtycke är otillåten.