Våravslutningen

Sedan några år har klubben en våravslutning, där vi träffas under en helg och fotograferar och umgås. 2016 hölls våravslutningen ännu en gång i scoutstugan i Ljungslätt. Ungefär 20 medlemmar mötte upp till en helg med vackert väder, mycket knott och god mat. Naturligtvis bjöd helgen också på fotoutmaningar och tävlingar med fina priser.

Under helgen fick deltagarna flera fotouppgifter. Gemensamt för alla uppgifter var att tiden var begränsad och att bilderna inte fick redigeras på annat sätt än det som gick att göra i kameran.

Porträtt med befintligt ljus
Anna Andersson

Foto: Anna Andersson

Foto: Casandra Johanson

Foto: Patrik Lindqvist

Fembildsberättelse

Uppgiften gick ut på att ta en serie på fem bilder, där bilderna på något sätt innehöll en berättelse.

Foto: Jon Wanglöf

LFK

Uppgiften gick ut på att ta tre bilder, där bilderna skulle ha klubbens initialer - L F K - som tema.

Foto: Marie de Verdier Persson