Uddevalla FK

Uddevalla fotoklubb kommer på besök den 13 mars. Kl 18.39. De kommer visa oss hur vi jobbar med passepartour. Vi har lite småbitar vi kan öva oss på. Det finns platser kvar. Vi gör detta till en studiecirkel. Vi träffas 3 gånger i lokalen och efter det gör vi ett besök till Uddevalla FK och tittar in i deras ramverkstad.

Vårsalongen För att delta i Vårsalongen måste man vara medlem i klubben. Har man inte betalat innan den 15 mars, så är platsen förlorad. För info om väggplatser kontakta Mikael Rånevik skicka SMS till 0702054255 eller maila mikael@lerumsfotoklubb.se

_asset.jpeg
Lerumlogo_stå_liten_max30mm_cmyk_pos.jpg
Ahlsens_foto_4f.jpg
  • Instagram Social Icon
Evolution shop med byline.jpg
© Rättigheterna till samtliga bilder på hemsidan tillhör respektive fotograf. All kopiering av bilder utan fotografens samtycke är otillåten.