top of page

Johan Rapakko föreläser om norrsken

Föreläsning 26 okt kl 19.00 i vår lokal.


Norrsken över Mjörn, Hjällsnäsviken Jag heter Johan Rapakko och är 38 år gammal. Jag kommer ursprungligen från Mönsterås, 4 mil norr om Kalmar, men har har bott i Gråbo sedan 2012. Jag började fota tidigt 2000 tal, då med en analog Pentax som jag fick ärva av min bror. Min första digitala kamera skaffade jag 2007 och det var en Sony a350. Sedan dess har jag varit fast vid Sonys system.

Ända sedan jag var liten har jag alltid varit fascinerad av Norrsken efter att sett det på bild. Upplevde mitt första Norrsken 2004 när jag bilade genom Dalarna. Sedan min bror fick Norrsken på bild 2015 har jakten varit igång och jag vill bara ha mer! Drömmen är att få åka till Abisko och få fota Norrsken där!


Johan Rapakko

Comments


bottom of page