top of page

Uddevalla FK bjuder in Lerums FK på en fotodag

Grundsund är den största orten på Skaftö och är ett mysigt gammalt fiskesamhälle med idylliska sjöbodar längs med kanalen. Namnet Grundsund kommer från det grunda sund som delar samhället i två delar, som i dag kallas för Grundsunds kanal. Bron över kanalen är en av Skaftös mest fotograferade platser. Grundsund har också en fantastisk strandpromenad som sträcker sig mellan Grundsund och badplatsen Vigerna som är väl värt ett besök. En vacker utsiktsplats finns på Ösö. Väl uppe på toppen har man en vidunderligt vacker utsikt över samhället Grundsund i öster och bort mot Lysekil och Gåsöarkipelagen i nordväst.

Vi träffas i Grundsund klockan 10.00 lördagen den 29 juni.

(exakt mötesplats meddelas senare)

Tag med fika och matsäck för några trevliga timmar vid kusten. Det finns också trevliga restauranger o fik i Grundsund om man önskar extra påfyllning av energi under dagen.

VARMT VÄLKOMNA!

Mötesplat för samåkning kommer snart

bottom of page