Fotoutflykt till Skatta Kvarn i Sjövik


Lördag den 13 april träffas vi vid Östad Kyrka kl 13.45 för att ta oss till Skatta kvarn Vi får träffa ägaren till Skatta kvarn, under en viss tid får vi vara inne i kvarn och fota. Peder kommer berätta lite historia om kvarnen. Vi får gå runt på deras tomt. Vissa delar är lätt att nå, vissa ställen måste vi se var vi sätter fötterna, lite lösa stenar. Tar vi med oss fika, tar vi med oss skräpet hem. Peder och Marie hälsar oss välkomna. Det är lite ont om parkering. Ett förslag är att vi träffar vid Östad kyrka, och samåker, jag kan köra ett par vändor om det behövs.

_asset.jpeg
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon
Lerumlogo_stå_liten_max30mm_cmyk_pos.jpg
Ahlsens_foto_4f.jpg
LE_logo-payoff_2020_RGB_orange.jpg
Evolution shop med byline.jpg
© Rättigheterna till samtliga bilder på hemsidan tillhör respektive fotograf. All kopiering av bilder utan fotografens samtycke är otillåten.