top of page

Nyårsfotografering Lerums FK och Uddevalla FK

31 dec, kl 10.00 Vår tanke är att förlägga årets nyårsfotografering till Slereboåns naturreservat vid Skepplanda. Det är ett vackert naturreservat som är som en underbar trollskog bifogar lite bilder tagna i reservatet. Uppsamlingsplats kommer snart, då det inte finns så många parkeringar vid reservatet. Samåkning gäller. Nu har jag tagit fram en karta där vi skall träffas kl 10.00 på måndag. Det finns en pendelparkering i Skepplanda där vi samlas för att sedan åka gemensamt till naturreservatet. Det är viktigt att vi har koll på vilka som kommer så vi inte missar någon. Det kan nämligen vara lite knöligt att själva hitta till parkeringen vid naturreservatet. Denna parkering är också inte så jättestor så vi åker med så få bilar som möjligt dit.

Adressen till pendelparkeringen är (klicka på adresslänken) Albovägen Skepplanda.Parkeringen ligger mitt inne i Skepplanda precis efter uppfarten till Skepplanda kyrka och på höger sida av vägen. För er som blir osäker på vägen så kan ni ringa mig på 0706-84 72 21. Vi kommer ju från lite olika håll så därför tror jag det är enklast att lägga upp den här kartan. Viktigt att ni hör av er om ni ska följa med. Senast kl 09.00 till Agnetha Lundberg 0706-84 72 21 eller Mia Elnif 0762386253 Skicka gärna SMS.

Bilderna är tagna av Agnetha Lundberg

bottom of page