top of page

RISVEDENTERRÄNG 15 SEP 2018

RISVEDENTERRÄNG 15 SEP 2018

Fick en förfrågan av en av arrangörerna till https://www.risvedenterrang.se/ om jag ville fota även i år. Jag frågade om det skulle utgå en ersättning, och då kan jag fråga fotoklubben. Är det någon som är intresserad av detta? Behöver få svar snarast. Fotograferingen är i Sjövik idrottsplan Intressant fotografering är vid: • Start och mål. • ute på fältet (då blir vi körda på 4 hjulingar) In intressant är dödmansbacke. Sen har de lite olika poster. Drönare är tillåtna på ett el två ställen.

1. hur många är intresserade? 2. Vad ska vi fråga för ersättning?

Jag själv har varit där vid ett par tillfällen. Vet inte om jag kan vara med, ska se om jag kan flytta det jag är uppbokad på om det finns intresse.

Det är en stor folkfest i Sjövik. Loppen de har är löpning, gång, sen har de barnlopp, knattelopp mm. Vid intresse kontakta Mia 0762396253 mia@lerumsfotoklubb.se

bottom of page