Planket Göteborg


Lerums Fotoklubb medverkar på Planket Gbg även i år. Vi har 3 platser att hänga på, Så vi måste vara där i god tid så vi får hänga i hop. Tack Ing-Marie och Mia som gav sina platser till klubben. Klubbmedlemmar: Ni får gärna hjälpa till denna dag, det kommer vara enormt mycket folk där eftersom kulturkalaset är samtidigt. Vi börjar hänga våra bilder kl 10, bra om någon finns på plats lite innan det. Vi plockar ner allt kl 18.00 Väldigt viktigt att allt plockas undan, inget skräp, inga spikar, inga snören osv. Det ska inte synas på marken att vi har varit där. Vem kommer och hjälper till? Kan du, har du lite tid över, en hand över på morgonen eller kl 18, så maila till Anette anette@lerumsfotoklubb.se

_asset.jpeg
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon
Lerumlogo_stå_liten_max30mm_cmyk_pos.jpg
Ahlsens_foto_4f.jpg
LE_logo-payoff_2020_RGB_orange.jpg
Evolution shop med byline.jpg
© Rättigheterna till samtliga bilder på hemsidan tillhör respektive fotograf. All kopiering av bilder utan fotografens samtycke är otillåten.