Kvällsfotografering i Göteborg


Ons 21 mars 18.30 - tills vi tröttnar. Vi möts i Lerum för ev samåkning ner till Göteborg för kvällsfotografering. Vet inte hur det ser ut med parkeringar i Lerums för tillfället. Men vad tror ni om stora parkeringen vid Torpskolan? Det är ombyggnad där jag har tagit events bild, men kanske man kan vara där. Sen har vi fina ställen vid Eriksbergs kranen. Sluttiden är när vi känner oss färdiga. Finns fina fikaställen, annars så tar man med sig egen fika. Frågor maila till styrelsen@lerumsfotoklubb.se

_asset.jpeg
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon
Lerumlogo_stå_liten_max30mm_cmyk_pos.jpg
Ahlsens_foto_4f.jpg
LE_logo-payoff_2020_RGB_orange.jpg
Evolution shop med byline.jpg
© Rättigheterna till samtliga bilder på hemsidan tillhör respektive fotograf. All kopiering av bilder utan fotografens samtycke är otillåten.