Första månadsmötet i vår lokal

Tusen tack för att så många kom till kvällens månadsmöte. Vi tackar Anna Ulmestrand för en trevlig resa genom makrovärlden. Vist är det lockande att krypa ner i diken. Vi får väl dra igång resor till Dikenerérna igen. Grattis till månades vinnare i feb månadstävling Det kändes riktigt bra att vara i en egen lokal. Den är väl bokad lokalen. Många aktiviteter på gång. För att boka lokal och få nyckel, gå in under medlemssidor och "boka lokal" Där står det instruktioner. Tisdag: Vi jobbar vidare med Vårsalongen i grupper. Vill ni prata om era bilder, ta med er era datorer, så tittar vi på det. Lightroom kör igång samtidigt. Onsdag: Styrelsen har styrelsemöte Torsdag: Vi fortsätter med kollektion Söndag har vi invigning av lokalen. Vi har bjudit in press, kommun och våra samarbetspartner. Vi hoppas att så många medlemmar med respektive vill komma denna dag. Bra om ni kan anmäla er snarast till anette@lerumsfotoklubb.se

_asset.jpeg
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon
Lerumlogo_stå_liten_max30mm_cmyk_pos.jpg
Ahlsens_foto_4f.jpg
LE_logo-payoff_2020_RGB_orange.jpg
Evolution shop med byline.jpg
© Rättigheterna till samtliga bilder på hemsidan tillhör respektive fotograf. All kopiering av bilder utan fotografens samtycke är otillåten.