top of page

Första månadsmötet i vår lokal

Tusen tack för att så många kom till kvällens månadsmöte. Vi tackar Anna Ulmestrand för en trevlig resa genom makrovärlden. Vist är det lockande att krypa ner i diken. Vi får väl dra igång resor till Dikenerérna igen. Grattis till månades vinnare i feb månadstävling Det kändes riktigt bra att vara i en egen lokal. Den är väl bokad lokalen. Många aktiviteter på gång. För att boka lokal och få nyckel, gå in under medlemssidor och "boka lokal" Där står det instruktioner. Tisdag: Vi jobbar vidare med Vårsalongen i grupper. Vill ni prata om era bilder, ta med er era datorer, så tittar vi på det. Lightroom kör igång samtidigt. Onsdag: Styrelsen har styrelsemöte Torsdag: Vi fortsätter med kollektion Söndag har vi invigning av lokalen. Vi har bjudit in press, kommun och våra samarbetspartner. Vi hoppas att så många medlemmar med respektive vill komma denna dag. Bra om ni kan anmäla er snarast till anette@lerumsfotoklubb.se

bottom of page