Mars mån tävling

Tema: Svartvit kollektion 3 bilder Print Print (utskriftsbilder) 30 cm längsta sidan. (30 cm x 20 cm el 30 cm x 30 cm) Bilden monteras antingen på passepartout, kapa eller kartong. Sista inlämningsdag är 6 mars (årsmötet) Då ska även de digitala bilderna vara inlämnade. Bengt kommer ge bilderna ett nummer, så vet inte de som bedömer vems bilder det är. ​Dessa bilder ska även mailas in till tavling@lerumsfotoklubb.se Bilderna läggs upp på hemsidan efter tävlingen är avgjord. De bilder som mailas in ska vara 2000 px längsta sidan, max 1,5 mb.

_asset.jpeg
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon
Lerumlogo_stå_liten_max30mm_cmyk_pos.jpg
Ahlsens_foto_4f.jpg
LE_logo-payoff_2020_RGB_orange.jpg
Evolution shop med byline.jpg
© Rättigheterna till samtliga bilder på hemsidan tillhör respektive fotograf. All kopiering av bilder utan fotografens samtycke är otillåten.