Bedömning av kollektion för Vetlanda FK

Vetlanda fotoklubb har hört av sig till oss om vi kan göra en bedömning av en kollektion de har. Det rör sig om ca 10 -15 kollektioner. De vill att vi rangordnar och motiverar de 10 bästa. Detta har vi tackat ja till. Detta är något för vår tisdagsträff, och vi lägger in detta den 17 okt. kl 18.30 Mårdvägen i Floda. Vi hoppas att många kan komma och se och diskutera bilderna. Vill någon frivillig ställa upp och skriva skulle detta vara tacksamt.

/ Styrelsen

_asset.jpeg
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon
Lerumlogo_stå_liten_max30mm_cmyk_pos.jpg
Ahlsens_foto_4f.jpg
LE_logo-payoff_2020_RGB_orange.jpg
Evolution shop med byline.jpg
© Rättigheterna till samtliga bilder på hemsidan tillhör respektive fotograf. All kopiering av bilder utan fotografens samtycke är otillåten.