Medlemstidningen Våren/Sommaren

Medlemstidningen finner du här Logga in för att kunna läsa tidningen. Nu behöver vi ha in sommarberättelser från er medlemmar. Berätta kortfattat vad ni har gjort under sommarn, skicka med max 3 bilder. 15 cm på längsta sidan 300 dpi. Senast sista aug 2017. Har ni något ni vill berätta, dela med er av något, skriv till oss på redaktionen. tidning@lerumsfotoklubb.se Vill ni vara med och hjälpa till i redaktionen, maila gärna oss, eller prata med oss på ett medlemsmöte.

Mvh Redaktionen Mia, Monica, Karl och Björn Som önskar er alla en underbar fotosommar

_asset.jpeg
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon
Lerumlogo_stå_liten_max30mm_cmyk_pos.jpg
Ahlsens_foto_4f.jpg
LE_logo-payoff_2020_RGB_orange.jpg
Evolution shop med byline.jpg
© Rättigheterna till samtliga bilder på hemsidan tillhör respektive fotograf. All kopiering av bilder utan fotografens samtycke är otillåten.