top of page

Månadsmöte 2 feb

Hej alla! Om bara några dagar är det dags för månadsmöte igen! Torsdag 2/2 kl 18:30 träffas vi i Tingshuset i Lerum På programmet: - Fika & mingel - Vi hälsar Jonas Ahlsén välkommen att leda en Workshop "Vårda din kamera". Ta med din kamera med fulladdade batterier! - Info om Vårsalongen På hemsidan, under Aktiviteter - Vårsalongen 2017, finns en knapp, Infoblad Vårsalongen, som låter dej ladda ner hela regelverket för utställningen. - Info om vår eventuella lokal - Jesper kommer att ha med provexemplar av klubbkläderna - Vi söker medlemmar som vill vara modeller för våra kläder - Info om årsmötet 2/3 - Västsvenska Fotoexpon 2017 4/3 - 8/3 Detta är fotoklubbens största evenemang någonsin och det kommer att kräva engagemang av många medlemmar. Vi ska bl a ordna med mat till ca 80 personer. Elisabet Hedenström står ansvarig för den gruppen, och om du känner att du kan hjälpa till, så ta kontakt med henne. Vi kommer att sälja kaffe och hembakat vid pauserna. Där behöver vi medlemmar som hjälper till också. Ni som inte kan hjälpa till, kanske kan baka en kaka eller ett par påsar bullar och skänka till klubben. Fundera på om du har möjlighet att hjälpa till på något sätt: - hängning fredag 3/3 från kl 13. 260 bilder ska hängas upp! Vi kommer att förbereda allt så det är bara att ta bilderna och hänga upp dom. - nertagning tosdag 9/3 - servering - bidra genom att baka en kaka - serva våra besökare

- hjälpa till vid bildvisningen - Månadstävling (tema Vinter) Tävlingsbilderna till "Vinter" finns nu på hemsidan under "Medlemssidor - Månadstävling 2017, bilder". För att kunna se dem måste du logga in. Rösta på din favoritbilde med ett mail med bildens nummer till tavling@lerumsfotoklubb.se senast onsdag 1/2. Kom också ihåg "Veckans utmaning", en aktivitet öppen för var och en som vill hänga på. Du kan läsa mera på hemsidan under Aktiviteter. Temat för vecka 5-9 är "Många bäckar små". Vi kommer att träffas och ha bilddiskussion om de olika bilderna. Välkomna! Styrelsen

bottom of page