Guddehjälm Naturreservat

Lörd 21 jan åker klubben mot Guddehjälm Naturreservat som ligger en bit utanför Ytterby/Kungälv. Vi möts upp vid Lerums station kl 8.45 för att ordna med bilar. Kl 09,00 avfärd mot Guddehjälm Naturreservat. Tillbaka i Lerum mellan 14.00-15.00 Vägbeskrivning E6 mot Oslo. Ta avfarten 86 mot väg 168 till Marstrand, Håll till vänster vid Marstrandsvägen/väg 168 mot Marstrand, Kör rakt på vid Marstrandsvägen/väg 168. I rondellen, ta andra avfarten på Marstrandsvägen/väg 168. Sväng till vänster. Håll till vänster vid Guddehjälm. Vi möts upp på parkeringen ni som kommer i egen bil. Kontaktpersoner: Lennart Östlund mobilnr 0702 42 83 83 Glöm inte varma kläder och fika. Trevlig Fotolördag! Vi hoppas att ni vill dela med er av era bilder till hemsidan och till tidningen. Bildstorlek till hemsidan 2000 px på längsta sidan och max 1,5 mb skickas till hemsidan@lerumsfotoklubb.se Bildstorlek till tidningen. 15 cm på längsta sidan och 300 dpi skickas till tidning@lerumsfotoklubb.se

_asset.jpeg
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon
Lerumlogo_stå_liten_max30mm_cmyk_pos.jpg
Ahlsens_foto_4f.jpg
LE_logo-payoff_2020_RGB_orange.jpg
Evolution shop med byline.jpg
© Rättigheterna till samtliga bilder på hemsidan tillhör respektive fotograf. All kopiering av bilder utan fotografens samtycke är otillåten.