Medlemsavgift

Vi välkomnar 2017, ett nytt fotoår för oss i Lerums Fotoklubb. Det är nu dags att betala in medlemsavgiften på 300 kr till klubbens bankgirokonto 262-6182 och skicka ett email till info@lerumsfotoklubb.se med upplysningar om namn (på alla familjemedlemmar som vill bli medlemmar), emailadress, adress och telefonnummer. Vill samtidigt påminna er, byter ni email adress, så måste ni göra ändringen till oss med.

Vi har fått en del nya medlemmar till klubben, vi hälsar er välkomna. Vi har en facebooksida, Sök på Lerums fotoklubb, när ni har betalat in ert medlemsskap, så godkänns ni på den sidan. //Styrelsen

_asset.jpeg
  • Instagram Social Icon
Lerumlogo_stå_liten_max30mm_cmyk_pos.jpg
Ahlsens_foto_4f.jpg
LE_logo-payoff_2020_RGB_orange.jpg
Evolution shop med byline.jpg
© Rättigheterna till samtliga bilder på hemsidan tillhör respektive fotograf. All kopiering av bilder utan fotografens samtycke är otillåten.