Medlemstidning, nattfotografering

Julnumret av Lerums Fotoklubbs medlemstidning publiceras idag. Finns under medlemssidorna. Är ni intresserade att köpa tidningen i pappersformat, så swisha 50 kr till tryckeriet Nicklas Elisson 0766 12 35 55 Har ni inte Swish, så går det bra att betala kontant till Mia. Maila till mia@lerumsfotoklubb.se om ni är intresserade att få den i pappersformat.

Norra Älvstranden

4 medlemmar åkte ner till Norra älvstranden för kvällsfotografering. Vädret var inte riktigt med oss. Dimma, regn och blåst. Lite fika och torka kameror, så gav vi oss ut igen. En trevlig kväll, och detta kommer vi göra om.

_asset.jpeg
Lerumlogo_stå_liten_max30mm_cmyk_pos.jpg
Ahlsens_foto_4f.jpg
  • Instagram Social Icon
Evolution shop med byline.jpg
© Rättigheterna till samtliga bilder på hemsidan tillhör respektive fotograf. All kopiering av bilder utan fotografens samtycke är otillåten.