Nyårsfotografering

Vi träffas vid Byklevsfallet kl 11 nyårsafton och fotar. Sedan åker vi gemensamt upp till Bergagården där min man tänt grillen och vi intar en gemensam lunch bestånde av medtaget grillkorv och bröd eller annat man vill grilla. Om vi hinner så kan Lotta Ek även visa Grottorna vid Hunneberg. Samåkning från Lerum, Floda, Stenkullen, Sjövik, Hör av er till eklotta73@gmail.com Välkomna!! Skicka gärna lite bilder till hemsidan@lerumsfotoklubb.se 2000px längsta sidan max 1,5 mb. Vi kommer ett reportage om Nyårsfotograferingen till vårnumret Maila 1-2 bilder till tidning@lerumsfotoklubb.se 15 cm längsta sidan 300 DPI

_asset.jpeg
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon
Lerumlogo_stå_liten_max30mm_cmyk_pos.jpg
Ahlsens_foto_4f.jpg
LE_logo-payoff_2020_RGB_orange.jpg
Evolution shop med byline.jpg
© Rättigheterna till samtliga bilder på hemsidan tillhör respektive fotograf. All kopiering av bilder utan fotografens samtycke är otillåten.