top of page

Utflykt till Särö Västerskog

Särö Västerskog är ett naturreservat nere i Särö som har det mesta. Klippor, långgrund strand, knotiga vinpinade träd och sankmark. Vi träffas på parkeringen kl 12.00 och vandrar ut i reservatet. Under eftermiddagen så kommer jag också för de som är intresserade att prata och visa praktiskt lite om vilka filter som kan vara bra för landskapsfotografern att ha i sin kameraryggsäck. Vi tar givetvis med oss en välfylld kaffetermos och matsäck, för finns det något bättre än att äta matsäck ute i naturen. Vid dåligt väder kommer utflykten att ställas in. Det meddelas isåfall senast söndag morgon. Vägbeskrivning Enklast är att slå Särö Västerskog på Eniro. se då får man upp en bra vägbeskrivning. När man passerat Stallbacken på väg mot Blomstermåla restaurang (gamla stationshuset i Särö) är det skyltat naturreservat. Följ skylten och man hamnar på den stora parkeringen till naturreservatet Hjärtligt välkomna! Agnetha Lundberg epost agnetha.lundberg@telia.com

bottom of page