Nyheter

Arkiv

Extrainsatt medlemsmöte 12 april

Vi har idag upptäckt att kallelsen om extra föreningsmöte i Lerums Fotoklubb måndag den 3 april 2017 av misstag inte gått ut till medlemmarna. Då det är av största vikt att kallelsen går ut till föreningens medlemmar i vederbörlig ordning, dvs. senast 10 dagar innan föreningsmötet, beslutar styrelsen att kalla till ett nytt extra föreningsmöte onsdag den 12 april 2017 kl 18.30 Tingshuset Lerum Månadsmötet den 3 april kommer dock att äga rum som planerat kl. 18:30. Vid det extra medlemsmötet ska vi ta beslut om den tilltänkta lokalen och de därmed sammanhängande frågorna om årets budget och nästa års medlemsavgift. Dokumenten som visar budgetförslaget och information om lokalen finner du hä

Månadsmöte 3/4

Måndagen den 3/4 kl 18:30 är det dags för månadsmöte. När det gäller månadsmötet så blir det i första hand resultatet av månadstävlingen, "Våren i Lerums kommun" och lite diskussioner kring inkomna bilder. Maggan kommer presentera Lovverksamheten för ungdomar. Påsk och sommarlovsaktiviteter. Kommer även att visa bilder från våra träffar Sista datum för att skicka in en bild är redan nu på måndagden 27/3. Inkomna bidrag ligger sedan ute på hemsidan för röstning fram t o m söndag 2/4.

Fyra årstider på Särö Västerskog

Vi åker till Särö och fotograferar under fyra årstider. Vi följer samma slinga och fotograferar förändringarna under året. 18 mars kl. 8:00 (exakt tid kommer) Vi samåker från Lerums station. ( parkeringen jämte stationshuset) Årstid Vår Delar är handikappanpassat, det finns stigar både till klippstrand och i skog så så borde det framgå att det är besvärligare terräng.