Nyheter

Arkiv

Bilderna för januaritävlingen på plats!

Nu finns alla 10 bidragen till månadstävlingen "Motorsport" att beskåda under "Medlemssidor - Månadstävling 2017, bilder" Logga in och titta på bilderna och rösta på din favorit. Skicka ett mail med bildnummer till tavling@lerumsfotoklubb.se senast måndag 2/1.

Nyårsfotografering

Vi träffas vid Byklevsfallet kl 11 nyårsafton och fotar. Sedan åker vi gemensamt upp till Bergagården där min man tänt grillen och vi intar en gemensam lunch bestånde av medtaget grillkorv och bröd eller annat man vill grilla. Om vi hinner så kan Lotta Ek även visa Grottorna vid Hunneberg. Samåkning från Lerum, Floda, Stenkullen, Sjövik, Hör av er till eklotta73@gmail.com Välkomna!! Skicka gärna lite bilder till hemsidan@lerumsfotoklubb.se 2000px längsta sidan max 1,5 mb. Vi kommer ett reportage om Nyårsfotograferingen till vårnumret Maila 1-2 bilder till tidning@lerumsfotoklubb.se 15 cm längsta sidan 300 DPI

Medlemstidning, nattfotografering

Julnumret av Lerums Fotoklubbs medlemstidning publiceras idag. Finns under medlemssidorna. Är ni intresserade att köpa tidningen i pappersformat, så swisha 50 kr till tryckeriet Nicklas Elisson 0766 12 35 55 Har ni inte Swish, så går det bra att betala kontant till Mia. Maila till mia@lerumsfotoklubb.se om ni är intresserade att få den i pappersformat. Norra Älvstranden 4 medlemmar åkte ner till Norra älvstranden för kvällsfotografering. Vädret var inte riktigt med oss. Dimma, regn och blåst. Lite fika och torka kameror, så gav vi oss ut igen. En trevlig kväll, och detta kommer vi göra om.

Månadstävling 2017 & Särö Västerskog

Månadstävlingarna för 2017 ligger uppe under medlemssidor. Vi har gått igen de tips vi har fått av medlemmarna, och använt oss av dessa. Lördag 17 dec kl 17.00 Träffas vi vid Kom in vid Bagges torg för att samåka ner till Göteborg för kvällsfotografering. 9 medlemmar från klubben tog en tur ut till Särö Västerskog för en härlig fotografering 2 advent. Härligt väder, och många bilder och en trevlig fikastund. Dessa bilder finns under utflykter. Fotograf Monica Ziegler Norbeck Vårsalongen 2017 närmar sig, strax kommer det information om vad som händer denna dag. Detta är klubbens 9 utställning. En utställning som har växt fram under årens lopp, anpassats efter medverkade medlemmar.

Julhälsningar

Nu börjar det komma in julhälsningar till hemsidan, Vi tar emot fler hälsningar från er medlemmar. Maila till hemsidan@lerumsfotoklubb.se 2000 px längsta sidan och max 1.5 mb Fram till den 22 dec tar vi emot julhälsningar.

Utflykt till Särö Västerskog

Särö Västerskog är ett naturreservat nere i Särö som har det mesta. Klippor, långgrund strand, knotiga vinpinade träd och sankmark. Vi träffas på parkeringen kl 12.00 och vandrar ut i reservatet. Under eftermiddagen så kommer jag också för de som är intresserade att prata och visa praktiskt lite om vilka filter som kan vara bra för landskapsfotografern att ha i sin kameraryggsäck. Vi tar givetvis med oss en välfylld kaffetermos och matsäck, för finns det något bättre än att äta matsäck ute i naturen. Vid dåligt väder kommer utflykten att ställas in. Det meddelas isåfall senast söndag morgon. Vägbeskrivning Enklast är att slå Särö Västerskog på Eniro. se då får man upp en bra vägbeskrivni